Bedemand-Allan-Juul-Jakobsen logo

ANDRE KULTURER OG RELIGIONER

Hos mig vil du møde en dyb forståelse og indsigt i de mange ritualer og skikke, der er knyttet til et dødsfald i andre trosretninger end den klassiske, danske folkekirkelige – og erfaring med at sikre, at disse ritualer respekteres og forstås i hele forløbet.

Er jeg i tvivl, så søger jeg hjælp hos en tilknyttet rådgiver – eller spørger dig som pårørende for ikke at træffe forkerte beslutninger.

Ønsker du at holde højtideligheden uden for Danmarks grænser, har jeg erfaring med hjemtransport af afdøde med alle trosretninger og kan hjælpe med praktisk vejledning, udfyldelse af papirer til ambassader og myndigheder – og de opgaver, der vil opstå I forløbet.

Respekt og tryghed er i fokus – fra vi mødes første gang hjemme hos dig, på sygehuset, på hospice eller på mit kontor på adressen Munkensdam 3, Kolding.

 

BEGRAVELSE/BISÆTTELSE

BORGERLIG BEGRAVELSE

  Bedemand Kolding - Begravelse i Kolding

EN KORT PRÆSENTATION

FORBERED DINE NÆRMESTE

Min sidste vilje

At tale om døden kan være svært, også når døden er ventet – eller måske ventet på. “Min sidste vilje” er en hjælp til dem, der står tilbage:

"Min sidste vilje" er et lille hæfte som findes både trykt og digitalt, hvor du kan samle de personlige ønsker, der hjælper de efterladte - dine nærmeste og kære - med at tage en smuk og nærværende afsked helt i din ånd.

Læs mere  og hent "Min sidste vilje"