Bedemand-Allan-Juul-Jakobsen logo

MIN SIDSTE VILJE

Min sidste viljeGennem livet oplever vi dødsfald, begravelser og bisættelser, ser sørgende efterladte og deltager i mindehøjtideligheder – og gør os vel også tanker om vores egne ønsker om vores farvel til livet. Men deler vi tankerne med vores nærmeste?

Desværre ikke altid … for selvom det er en rigtig god beslutning at tage stilling, så kan døden være svær at tale om. Derfor min varmeste opfordring til at overveje “Min sidste vilje”:  Et smukt sted at samle dine personlige ønsker, sikre dine pårørende ro til at tage en smuk og værdig afsked - og samtidig også et smukt sted, at sende en sidste hilsen og et farvel til livet.

“Min sidste vilje” er et lille hæfte, som findes både i en trykt version og i en digitalt udgave, der kan downloades helt gratis og helt uforpligtende. Når du udfylder hæftet kommer du omkring alle de praktiske og personlige spørgsmål, der opstår i forbindelse med et dødsfald - og får redskaber til at hjælpe de efterladte med at skabe de smukkeste rammer om det sidste farvel. Uden forvirring og forhastede beslutninger truffet midt i sorgen.

"Min sidste vilje" kan udfyldes og underskrives hjemme i fred og ro, alene eller sammen med andre - men finder du det svært, så er du også  velkommen i forretningen, hvor du kan få udleveret et eksemplar, få lidt rådgivning – og udfylde hæftet med eller uden min medvirken. Helt gratis. Kontakt mig gerne på 75 56 57 00 for uddybende information eller en personlig aftale.

Du kan vælge at lade det være 100% anonymt eller dele det med deres nærmeste. Du kan opbevare det hjemme eller hos mig ... blot du husker at nævne "Min sidste vilje" for dine nærmeste ...

Klik her for at udfylde "MIN SIDSTE VILJE" (Åbner i nyt vindue).

 

 

 

EN KORT PRÆSENTATION

KONTAKT OS

Bedemand Allan Juul JakobsenKoldig bedemand facade

Munkensdam 3
6000 Kolding

Tel. 75 56 57 00

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find vej: Se kort her